SAYA BELI 17 BEG DARI SHOPEE

By | January 12, 2024

5/5 - (1 vote)



Semua beg datang dari Jasmin Noir di Shopee

source

BACA JUGA  BEG HITAM GAYA PEJABAT SEMUA REKAAN BEG TANGAN HITAM TERBAIK

30 thoughts on “SAYA BELI 17 BEG DARI SHOPEE

  1. @riskusgurga

    No matter the appearance or the metal parts of the hidups bag, I believe that as long as you are not a practitioner, you will never see any difference

  2. @nursyahirah1814

    Bag yg you tak pandai pakaikn tali tu, i think tali just like button. Mcm bag marchjacob. Kebanyakan tali bukan mcm tali tinggang. Tapi button.

  3. @masturaag

    I rarely leave comments but have to because this video seems funny to me. 🀣 Starting from yesterday I just randomly watching your vlogs & tutorials. And this one halfway through sumpah terhibur gila HAHAHA. Especially part yang smelling the bags and tali / bag sticky tu kelakar gila & this "you nak barang you kena curi pakai this bag" Hahaha πŸ˜‚

  4. @zariyukary1400

    Once-in-a-life-time opportunity for me to get the cheap and great designer bags is a online shop named xsreps.com I really love what they are doing over the years for us who have luxury dreams by its great and cheap designer bags.

  5. @renamila9982

    Techinically, I think the authentic bags are the same as the replica bags. But the reps only takes a hundred buck, but the so call real one takes thousands. Why ? I prefer to pick up something at xsreps.com

  6. @melakee5321

    Kenapa aku selalu nampak youtubers beli beg putih koyak tu hahhahahhaah. Pastu reaction semua sama. "Dalam gambar nampak helokkk depan depan…. Hmmm"

  7. @nouraaz27

    Thats why people buy branded bags. The excitement you get when you unbox. Its a whole new experience 😊

  8. @seyraa1953

    I donno if im so lateeeee butt! For the brown bag yang you tak tahu macam mana pasang i justt like i know maybeee!! You kene tngok dekat bawah tali tu ada lobang kan ?? You kene masukkan button kuning tu dalam lobanggg sofeaa omaigod ahhahahahhahahha sumpah i geram je nak tunjuk kan kat youuuu then bila you dah masukkan you boleh sangkut like macam biasaaa ahahhahahhaha

  9. @jradibah

    I banyak β€œadd to cart” handbag from jasmin noir sebab tengok macam cantik but after tengok video ni, jadi turn off pulak nak beliπŸ˜…

  10. @huhdddilaaaa00

    watching this for the third time 😭🀣 but tbh my 4 ringgit shopee bag is better than yours πŸ˜­πŸ™

Comments are closed.