3 Beg Berjenama Kegemaran Saya

By | January 12, 2024
5/5 - (1 vote)



Harga motor mak ai. Kalau beli tolong buat mahal, terus cantik dalam #ninicomei #lifestyle ni

source

BACA JUGA  SAYA BELI 17 BEG DARI SHOPEE

46 thoughts on “3 Beg Berjenama Kegemaran Saya

  1. @nazatkh6040

    Chanel dan lv adalah brands yg overrated. Brands yg golongan pertengahan sanggup save duit dan beli utk nampak lagi kaya, real kaya people are not into these brands. Kalau nak cakap cantik mahal je Fendi pun cantik handbags dia mahal juga tapi takde peminat keteghag cm brands dua ni. Resell value tinggi sebab depa juga pakat beli sesama sendiri haha.

  2. @syasyasisi

    Carik video pasal review swiss polo handbag. Sebab harga mampu milik n comel. Terjumpa plak video ni. Ni komen aku.
    1. Banyakkan berlatih bercakap depan cermin. Supaya tak gelabah dan lebih tenang.
    2. Tingkatkan keyakinan diri. Time tu ko pakai selipar atas kepala pun kalau ko berkeyakinan diri, mungkin org akan ikut style ko.
    3. Duit tu belanjakan untuk buat facial supaya kulit lebih bright. Bukan kata ko tak glowing, tapi untuk tambah glowing.
    4. Maybe lain kali buat video yg lebih bermanfaat.
    K bye

  3. @shafirulhafiz2526

    Tak perlu nak condemn, Minat masing2, dia orang berduit. Dan dia sendiri juga akan dihisab di Mahkamah Allah dengan barang2 yang dimiliki tetapi tidak dipakai

  4. @our3n3m94

    Mungkin kna kata klau nk beli beg sekian2 apa benefit 50 taun ke depan mungkin bleh buat aset atau apa ja..klau crita mcmni ramai bleh crita..mnta maaf bkn kondem atau apa

  5. @miow9548

    apa pengajaran/ilmu/nasihat yang kita dapat daripada ni? tiada. Apa ni ML studio, dah ketandusan video ilmiah ka?

  6. @SNOWOO

    Dengan harga begitu. Baik saya beli saham. Tak minat beg mahal, saya lagi suka yang startup brand daripada establish sebab semua orang dah pakai. Terutama LV. Gila oversaturated.

    Kalau saya nak spend 5000 usd untuk beg, baik saya cari designer buatkan untuk saya. Itu cara orang kaya fikir.

  7. @shafeezjamaludin7383

    Tak perlu nak condemn. Benda ni pun atas minat masing2 dan satu kepuasan kepada individu tersebut apabila dapat memilikinya

    Ibarat kita sesetengah lelaki yg suka modified kereta beribu2 padahal gaji xseberapa dan duit tu boleh buat macam2 … Sama je 😉

  8. @osyenlily6853

    Kalau bgtau beg mahal2 tue tahan lasak langgar kereta msuk dlm gaung gunung berapi pun x hancur mybe elok lah cerita… Nie cerita psal harga mhal je xde faedah… Cube lah huraikn material dia ke kelebihan beli beg MAHAL tue ke…. Ke just nak bgtau bnyak duit boleh beli beg mhal wlaupun beg tue xfaedah sngt pun?

  9. @kureshimaizumi

    Cuba menahan diri dari maki atau memberikan komen yang negatif.. jujur sy cakap, antara video yg sy tak mampu nak habiskan walaupun cuma beberapa minit je.. topik yang tak menarik.. maaf sy terpaksa cakap

  10. @AkFiq

    Material girl 💅🏼 Tapi lantaklah duit dia kan.

    Aku dulu pun ada banyak bag (bukan branded). Lepas tu jual separuh sebab pening nak pakai mana satu. Last² selalu guna bag Uniqlo je.

  11. @nekonaddie

    kalau nak cakap pasal jenama beg mahal, cakap la pasal betapa toksik nya fast fashion dan kerja buruh yg bergaji rendah.

  12. @azlanlan3057

    Video ni cm tkde faedah lsung
    Tk pyh laa up cerita2 cm ni..klu nk smbang psl brg mhl2 ni hg kna dok dgn org selevel hg

  13. @azj_

    Tapi kan saya rasa, video pasal tentang topik ni macam nak menunjuk-nunjuk pula dia punya beg tangan tu 🗿

  14. @noone-qv9qx

    I don't think orang nk tngk vid macam ni sbb takda pengajaran, more like nk menunjuk I guess? Proof me if I'm wrong. Okay je if you nk buat content about branded bag or anything tapi letak la isi yang lebih baik kan? Contohnya apa yg you dpt if you beli beg ni then tahan lama ke tk, limited me ape ke..

    If u ask me, title tu sebenarnya tk kena. Better buat "top3 bag branded based on my opinion" / "top3 bag yang saya recommend untuk beli".

Comments are closed.