SEMAKAN BEG BEG WANITA TAYLOR dari JIMS HONEY | PROMOSI KE 129K JH UNTUK WANITA | BEG CANTIK | BEG TANGAN

By | January 16, 2024
Rate this post



Bawa banyak barang tapi tetap bergaya boleh tak? Memang boleh buat #JHLadies ! “Beg Taylor” yang selesa terbukti memudahkan perjalanan ke mana-mana. dengan 7 pilihan warna yang comel dan menampakkan sisi yang elegant tetapi tetap simple seperti biasa supaya anda masih boleh tampil bergaya dan yakin ke mana sahaja anda pergi Dengan perincian yang cantik, ia boleh digunakan sebagai beg tangan dan beg sling kerana tali beg boleh dilaraskan! Kejutan ialah kapasiti besar yang sangat berfungsi! luas dan bergaya. Beg Taylor ni! HARGA: : IDR 350,000 SALE 50% hingga IDR 175,000 Detail: Material: Kulit Sintetik Gred A Saiz: 27 x 12.5 x 23 cm Berat: 600 gram -Terdapat 1 petak utama besar di dalam beg dengan magnet kunci – Terdapat 1 kompartmen bersaiz sederhana di bahagian dalam beg dengan zip di tengah – Terdapat 1 petak bersaiz sederhana di luar belakang beg – Terdapat 1 tali pendek yang menyambung ke beg yang digunakan untuk membawa. beg – Terdapat 1 tali yang digunakan sebagai slingbag yang boleh dilaraskan mengikut keperluan anda. ketinggian dan gaya pemakaian #JimsHoney #ICarryJH #Taylorbag ​​​​​​#JHTaylor #NafaaShop #shorts

source

BACA JUGA  Handbag BONIA Slingbag. Harga berpatutan. Kualiti terbaik gred AAAA. berminat sila like, subscribe.

36 thoughts on “SEMAKAN BEG BEG WANITA TAYLOR dari JIMS HONEY | PROMOSI KE 129K JH UNTUK WANITA | BEG CANTIK | BEG TANGAN

  1. @wellar1938

    Itu ngk pake Zipper jadi rawan kecopetan, apalgi kalo di kota besar, bisa di ambil tuh semua sama copetnya ha…ha.., soalnya pernah ngalamin sendiri gimana bingungnya kecopetan 😔😭😭😭🙏🙏

  2. @marimakan7712

    Suka modelnya, seandainya pake zipper jd lebih safe, semoga nanti ada model begini yg pake zipper bukan cuman clip doank hehe

  3. @shaaa7995

    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Comments are closed.