Ijazah Beg Tangan

By | January 16, 2024
Rate this post



Masa sekolah rendah pakai Swan, takkan bila dah besar nak pakai beshe-beshe? #_nisfar #gayahidup

source

BACA JUGA  HAUL BEG SHOPEE TERBAIK (mampu milik & berkualiti tinggi)

32 thoughts on “Ijazah Beg Tangan

  1. @yaumeeyusof7617

    Jika nak beli bag mahal pakai duit sendiri- dipersilakan tp kalau beli pakai duit parent-
    wajar difikirkan- apapun dik- beli beg mahal x salah tp jgn lupa pastikan pelaburan akhirat lebih mahal dr pelaburan dunia :).Sebab apa yg kita miliki cuma kita pinjam dr Allah ๐Ÿ™‚

    x perlu dikutuk org yg minat beli barang high end sbb kita x tau keperluan mereka mcmana- mahal pd kita mungkin diperlukan dlm situasi mereka- hanya jauhari mengenal manikamnya ๐Ÿ™‚

  2. @izzatinasreen2469

    Jenis tak berapa tahu beg mahal ke tak, klau org tu pkai beg tgn mahal pun, aku nmpk just beg tgn , tk nmpk pun darjat social tu. Hahaha

  3. @cikguilyas

    Sebenarnya korang x tahu.
    Beg mahal ni ada interdimensional storage.
    Sebab tu perempuan bawa keluar ntah menda2 barang daripada beg dia.

    Bini aku pakai katespade pink

  4. @firdauzart

    wow, handbag sampai beribu2, pakai utk letak barang je.. jd jgn la salahkan kami lelaki yg suka hobi kumpul mainan atau main game ok? duit setengah juta baik aku buat simpanan lps tu byr hutang2 semua.. sama2 senang, sama2 susah

  5. @asheeamey4397

    beli bag yg berfaedah dan bukan gaya semata mata , tahu ape jenis bag itu adekah dari sumber baik atau tidak , sebaliknya jangan membeli sebarang handbags or ape juga perhiasan bergaya mewah yang sumbernya dari benda hidup CONTOH dari kulit2 HAIWAN . dek kerana manusia ingin bergaya , sebaliknya haiwan ciptaan maha kuasa menderita , diseksa , disakiti , untuk sekadar membuat sesuatu produk tidak abnormal Hmmmm fikir-fikirkan

  6. @waniaziz7378

    Asal byk sgt komen yang bitter teruk lol. Padahal die ckp pasal handbag je pun bkn die ckp sampai agung2 kn pon those thing. Benda die ckp just terang kn ape tu handbag yg kategori nye luxury goods. Mmg menda tu wujud asal byk nk ckp pasal kematian la apa la lol. Handbag2 tu wujud sbb target consumer die org2 kaya yg mampu beli handbag tu. Org2 kaya yg x tahu nk buat ape dgn duit dorang. N some of you might ckp baik la sedekah dr beli handbag … Hello ? Kau ingat atas muka bumi ni org islam je ke yg hidup org islam je ke yg kaya. So what kau nk membebel ckp pasal sedekah dgn non muslim lol. N some of comment also ckp as investment jgak, betul.

  7. @sharifahsyed1654

    I pernah survey bag tup tup terjumpa bag LV RM252k mse tu tk fikir pnjang , i tengok bag i yg ada lepas tu i tutup phone , i termenung. And then i makan , Alhamdulillah i dapat ilham untuk tkbeli bag tu , dripada beli bag duit tu boleh buat mcmยฒ . Buat apa nk peduli apa org kata pakai bag 20/30 kalau pale otak tk serabut pun alhamdulillah dah, bag memahal duit dlm bank ckupยฒ makan haiyaaaa.

  8. @asmimiramli9634

    Awww cantik nya nisfar ๐Ÿฅบ Keep it up babe! I pakai bag shopee je xsampai rm10 satu ๐Ÿคฃ And selain tu pakai bag yg sisters belikn ๐Ÿค˜ Haih cant wait to have my own money from my own job to buy my own dreams ๐Ÿ˜ So jealous tgk my sisters and brothers yg dh ada kerjaya ๐ŸฅบโœŠ

  9. @muhammadham1202

    Aku yang tak berduit sangat ni selalu berkira ii apabila berbelanja.
    Selalunya aku akan kira berapa lama aku boleh gunakan barang yang aku belanjakan tu.

    Contoh; smoking pipe yang aku beli dengan harga rm1350 boleh guna seumur hidup,
    tapi kita hadkan dulu kepada 10th
    Maksudnya 1350 dibahagikan kepada 10th akan dapat 135 setahun
    dan rm11.25sen sebulan.

    Maksudnya sepanjang 10tn aku gunakan smoking pipe tu aku berbelanja sebanyak rm11.25 sebulan.

  10. @taukehloot6623

    We're no strangers to love
    You know the rules and so do I
    A full commitment's what I'm thinking of
    You wouldn't get this from any other guy

    I just wanna tell you how I'm feeling
    Gotta make you understand

    Never gonna give you up
    Never gonna let you down
    Never gonna run around and desert you
    Never gonna make you cry
    Never gonna say goodbye
    Never gonna tell a lie and hurt you

    We've known each other for so long
    Your heart's been aching but you're too shy to say it
    Inside we both know what's been going on
    We know the game and we're gonna play it

    And if you ask me how I'm feeling
    Don't tell me you're too blind to see

    Never gonna give you up
    Never gonna let you down
    Never gonna run around and desert you
    Never gonna make you cry
    Never gonna say goodbye
    Never gonna tell a lie and hurt you

    No, I'm never gonna give you up
    No, I'm never gonna let you down
    No, I'll never run around and hurt you
    Never, ever desert you

    We've known each other for so long
    Your heart's been aching but

    Never gonna give you up
    Never gonna let you down
    Never gonna run around and desert you
    Never gonna make you cry
    Never gonna say goodbye
    Never gonna tell a lie and hurt you

    No, I'm never gonna give you up
    No, I'm never gonna let you down
    No, I'll never run around and hurt you
    I'll never, ever desert you.

  11. @animeblues6541

    Just wanna say yg handbag2 darjat tinggi cm LV, gucci, prada n hermes nie klau jaga baik2, blh naik nilainye. Merupakan salah satu investment gak selain hartanah and so on. Cuma kena pandai crik buyer. Mcm beg classic gucci n chanel.. lpas cerita crazy rich asian, lg tinggi nilai beg tu. Salah satu trait beg2 mahal nie dia nye kualiti tip top. Cm birkin from hermes. Material bag slalunya from cow, ostrich, lizard n sometimes buaya ๐ŸŠ Dia nye stail beg actually mcm tote bag tp version luxurious nye tote bag. ๐Ÿคฃ Bnyk bnda blh ltk dlm beg tu. Klau heavily used bag, hermes gak ada provide โ€˜spa treatmentโ€™ utk korg nye bag ๐Ÿ˜‚ even bahagian buckle and lock beg tu pun korg blh customize which korg blh letak diamond klau mahu and price dia pun akn jd lg tinggi lah. Tp biasanya bhgian tu gold or palladium lah.

    Sekian dari,
    Rakyat marhaen yg berminat dgn handbags. ๐Ÿคฃ

Comments are closed.