SHOPEE & UNBOXING HAUL! Beg bahu RM20??!! ulasan jujur ​​beg tangan MURAH (VIRAL 2022)

By | January 16, 2024

Rate this post



hello & assalamualaikum warga internet mesra #tiber video ni review bag lagi + SHOPEE unboxing macam biasa. Dah makin banyak design beg baru, rugi kalau tak beli dan buat review sebab harga mampu milik. Tapi kali ni kita ada video feqa emo sikit, sebab lawa sepatutnya HAUKKKK, elok korang tengok sendiri. Jangan lupa KOMEN sekali eheks Beg bahu – beg baguette adalah trend masa kini. Hampir semua orang mempunyai beg baguette, ada yang murah dan mahal. Beg bahu yang saya beli semuanya disyorkan, terutamanya yang mendapat ulasan yang baik. Anda layak memilikinya hehe. Bulan depan dah ada target, nak beli lagi beg & seluar. Sebab saya tak banyak seluar, tambah-tambah bagi saya yang pakai saiz L – XL, seluar agak sempit. Potongan lain, anda tidak boleh mengambil beban untuk membeli seluar dari Shopee. Kembali ke beg baguette – beli sahaja banyak beg kecil dan beg bahu ringkas kerana ia murah. segala-galanya dari Shopee adalah berpatutan dan boleh dimiliki, anda boleh pilih sendiri untuk turut serta. Feqa pasti takkan pilih harga RM50 ke atas sebab risau kecewa, bagi saya RM50 boleh dapat at least 3 beg. So boleh cuci mata – kalau nak beli boleh klik link dan OK! 1. beg hitam (sold) – 2. beg coklat – 3. beg warna bogel – 4. beg putih/coklat muda – IG/TIKTOK: @ladolceafeqa #shopeehaul #shopeeunboxing2022 #racunshopee #tiktokshopee

source

BACA JUGA  Beg Selempang Wanita Berzip Beg Baldi Kulit PU

16 thoughts on “SHOPEE & UNBOXING HAUL! Beg bahu RM20??!! ulasan jujur ​​beg tangan MURAH (VIRAL 2022)

  1. @huha2861

    saya rasa yang beg nombor dua tu macam tak berbaloi sebb dh lah mahal (bagi saya mahal la)lepastu tiba-tiba bila akak dpt beg tu kemek kotor ada kesan cakar dan dia punya benang pun macam dh nak tercabut. Beg ketiga pun sama tengok kat gambar bukan main lawa tapi bila beli tak sama pun macam yang kita nak and dkt situ rasa kecewa gila laa.

Comments are closed.