3 Komputer Riba TERBAIK Untuk Pelajar Pada 2020 – Bajet, Pertengahan dan Ekstrem!

5/5 - (1 vote)



Disebabkan ramai yang masuk universiti pada bulan April, saya kongsikan 3 komputer riba TERBAIK untuk dibeli oleh pelajar. — Jom sertai Saluran Telegram Monaliza Online: Laman Web Monaliza: — Beli Asus M409D: Beli Acer Aspire 3: ASUS Tuf Gaming: Senarai Harga Laptop Monaliza: — Follow Instagram Abe Cerah: Follow Instagram Adli: Beli Barang Komputer Online di Monaliza : . . ———–
[ABOUT MONALIZA]
Monaliza FB : Monaliza IG : LAZADA Monaliza : PGMall : SHOPEE : WHATSAPP : . .

[COLLABORATION & REVIEW]
Kami tidak sabar-sabar untuk Unbox dan Semak produk anda dengan keperluan yang paling rendah. Sila e-mel kepada kami untuk perbincangan lanjut: online@mona.com.my

source

BACA JUGA  Pertama Kali XIAOMI Buat PC Tablet Windows Buku Xiaomi 12.4"

40 thoughts on “3 Komputer Riba TERBAIK Untuk Pelajar Pada 2020 – Bajet, Pertengahan dan Ekstrem!

  1. @amirfakhri586

    Saya pelajar baru untuk belajar digital communication, komputer jenama
    dengan spec yang bagus untuk spec digital communication.

  2. @adibimran465

    tumpang tanya…acer aspire 3 tu kn 4gb kan…bole tak saya nak tambah lagi satu ram 4 nak genap kan 8gb… bole ke?

  3. @siyong3604

    As a law student, assignment musim pandemic ni dah macam assignment budak engineering. Edit video sampai laptop stuck. Padahal baru beli. Aq pun tak tahu nak guna laptop jenis apa dah. Bukan bangsawan nak beli brand Apple

  4. @zwryyhrhim5290

    Tengok video ni sbb pernah kena scam🥲. Percaya kat org sngt smpai org tu bg laptop yg dah rosak kat syaa total rm1500 . So skrng ni kena beli laptop lain :’)

  5. @fanne9136

    kalau laptop yang dah 10 tahun guna boleh ke guna untuk sambung Uni nanti? it still works fine cuma hang lah kalau dah banyak tab😂. and takboleh bukak whatsapp web memang hang.

  6. @irfaanzaidi97

    Kalau laptop utk kegunaan autocad or gaming sikit2 yg bawah 3k bole dpt ke boss ? Jnji ble buat autocad dia tak lagging.

  7. @sehunswife2421

    Salam bang, saya nak tanya. Untuk student multimedia yang kene banyak download software2 sesuai guna laptop apa ya? sebab saya baru nk survey ni ha. laptop lama buat hal 🥺

Comments are closed.