IMIKA EMPIRE | Sasaran membuka 100 cawangan yang menawarkan komputer boleh guna

Rate this post



Berdasarkan matlamat menawarkan komputer riba yang boleh menjadi milik anda, agar tidak ada yang terpinggir daripada arus kemajuan teknologi maklumat. Imika Empire menyasarkan untuk mengembangkan operasinya dengan menambah bilangan cawangan kepada 100, menjelang akhir tahun ini. Syarikat itu, yang kini mempunyai 30 cawangan di semenanjung Malaysia, mahu berkembang ke Sabah dan Sarawak, bagi memenuhi permintaan pengguna yang tinggi. ===== Dapatkan berita terkini, tepat dan sahih dengan 'LANGGANAN' Buletin YouTube TV3 Berita yang lebih terkini dan komprehensif, layari www.buletintv3.my IKUTI kami di: Facebook: Twitter:

Instagram: Laman Web: TikTok: Telegram: #BuletinUtama #BU #BuletinTV3

source

BACA JUGA  Apakah itu PC All-in-One (AIO)? Mengapa ia digunakan secara meluas? Murah, atau ada sebab lain?

30 thoughts on “IMIKA EMPIRE | Sasaran membuka 100 cawangan yang menawarkan komputer boleh guna

  1. @phresscienxz

    Baru beli laptop high spec utk wife sempena bday dia di imika seremban. xpernah pergi rupenya area maybank cimb belakang aeon s2. So far puas hati, staff peramah ade extra effort tlg bungkuskan laptop tu dlm kotak hadiah. Mmg mantab. Maintain good service ye πŸ‘

  2. @mohdshafie2499

    Terima kasih Imika,
    Semoga dimurahkan lagi rezeki,,
    Laptop 1k,, warranty 1 tahun,,
    Sangat terbaik,,
    Selalu tengok kat shopee paling lama pon 6 bulan warranty kalau beli laptop refurbished ni,,

  3. @pcismypassion1898

    Basic penting utk pengguna laptop. Yg blajar kegunaan biasa, pastikan proc. i3 dan ke atas.

    Bagi editing, disyorkan sngat2 pakai proc. ryzen 3 dan ke atas. Tambahan gpu tu satu bonus.

    Kalau ram 8gb dah selesa.

  4. @Farah-yc5yv

    Mantap Imika. Saya antara customer yg beli laptop2 untuk diri saya dan anak2 saya bermula dari tahun 2020. Yg terbaru saya baru hantar laptop untuk dibaiki di Imika Manjung. Alhamdulillah layan mereka mmg tiptop. Sambil tunggu laptop nak siap baiki, mereka bagi goodies pd anak2 saya dan bersembang sampai laptop saya siap. Tq kpd adik shafik dan teamnya kerana layan saya stu keluarga. Tq Imika kerana beri service yg terbaik. Semoga cita2 tercapai untuk buka 100 cawangan di seluruh Malaysia..

  5. @mohamadnasir4982

    Kita dey beli baru ni di kota bharu mcm xpecaya msuk tv nahhh xkena kwe xde times tu hhahaπŸ˜‚ apa2 pun semoga terus success to imika kb and all 😊

  6. @suhadamuhammad4778

    Tahniah imika empire kota bharu πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰Syarikat iT terbaik dimalaysia

  7. @aliazulaikha6813

    Haritu cari laptop untuk buat novel, and pekerja dia punya service bagus,, layanan semua bagus tunjukkan spec laptop yg sesuai dgn kegunaan sy..terbaikk ,πŸ‘

  8. @fitrimuslem4519

    Dah pergi, memang superb dri segi layan dan service. Hrga berpatutan, sesuai untuk kita2 yg nak cari laptop. 😘😘😘

  9. @ismaanis0023

    banggo kita pernah pergi kdai di imika kota bharu hari tu , beley2 survey wt kelik 2 biji pasal murah pduuuπŸ˜‚

  10. @muhdafif1251

    alhamdulillah saya sudah dtg boleh kata 5 ⭐️ utk syarikat ini amat terbaik layanan staff Mereka memberi keterangan mngenai laptop yg amat bagus πŸŽ‰ semoga terus berjaya dimasa akn dtg ❀

  11. @ameerulamin4688

    Terbaik laptop murah spec tinggi, layanan staff2 sangat berkualiti, will recommend pd kawan2 lain, thnxs imika suggest yg terbaik untuk anak i nk sambung blajar haritu πŸ₯°πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Comments are closed.