Petua untuk Memilih Jam Tangan

Rate this post



Senang nak pilih saiz jam supaya tak nampak pelik di tangan. #asnawiyusof #pakaian

source

BACA JUGA  Beg tangan angkut murah!!!

21 thoughts on “Petua untuk Memilih Jam Tangan

  1. @tonyvercetti8056

    Kalau pilih size ikut diameter camtu macam tak adil sangat sebab jam design lain2, nak tau jam tu besar ke tak untuk pergelangan tangan kena tengok lug (bahagian yang pegang tali jam tu), kalau lug tu melebihi pergelangan tangan mmg auto nampak besar

  2. @nobodyjustmyself3595

    Nak tanya, kalau kita beli jam, adakah masa kita beli jam tu, jarum dia tu tak berpusing sehingga lah kita set kan dia. Atau sejak jam tu dibuat lagi ia dah berpusing jarumnya. Aku pun tak faham soalan aku ni 🤣

  3. @diyanahabdullah6535

    Saya tangan medium. Masa Apple keluarkan Apple watch series 3, ada la saiz 42mm, mudahlah pilih. Skrg hanya ada 44mm dan 40mm. Saya pilih 40mm, nampak kecil sgt pada tangan. Mcm pelik je dengan tangan. Pilih la 44mm, baru nampak ngam. Tapi, mcm besarnyaa..hahaha..adakah Apple watch dikira sbg jam formal? Boleh guna pergi ofis?

  4. @wckm.

    nak share sikit pasal segelintir orng minat beli jam jenis chronograph bagi dorang nampak nice tapi dorang tak reti nak pakai dorang ingat itu second hand padahal itu stopwatch pakai jika perlu sahaja. last2 belum smpai 1 tahun dah cepat habis bateri sbb stopwatch non stop bergerak.

  5. @potassiumcyanide3857

    1 lg salah strap tak semestinya besi atau kukit bergantung ikut kerja kalau engineer biase jam strap bracelet atau nylon/canvas kulit mmg tak sesuai untuk kerja engineering

Comments are closed.