3 KEDAI BAJU MURAH DI SHOPEE > SEMAK HARGA ONLINE

5/5 - (1 vote)

Helo semua…. adakah anda sedang mencari kedai baju murah di Shopee?

Ialah Buat masa ini negara kita ekonominya agak merudum ,so kita sebagai rakyat biasa mencari alternatif lain untuk menjimatkan perbelanjaan kita tiap hari lebih-lebih lagi kalau nak shopping baju, seluar dan lain-lain kita terpaksa mencari harga yang murah.

Tapi bagi saya Kalau nak cari harga murah kita akan pergi ke kedai online sahaja , hanya anda perlu ke kedai di Shopee kedai di Lazada dan banyak lagilah kedai-kedai online yang ada di internet sekarang ni.

Baju ni Kalau ikutkan Tak perlulah kita nak cari yang mahal2, Cukuplah Kalau bagi saya setakat yang murah-murah je, lepas koyak ataupun tak berapa nak elok kita buang jelah ataupun derma kepada mereka yang memerlukan.

Lainlah bagi orang yang memerlukan jenama yang mahal tu, mereka akan pergi ke mall2 besar mencari baju yang ada brand.

Baiklah puan-puan tuan-tuan adik akak di bawah ini saya akan senaraikan beberapa kedai baju yang murah yang ada di Shopee.

Bolehlah menjadi rujukan anda sekiranya Anda sedang mencari baju murah untuk diberikan kepada ahli keluarga anda ataupun untuk anda sendiri ya.

Untuk pengetahuan anda, saya tak dapat apa2 pun dari kedai yang saya nak sharekan dibawah ni…hanya sekadar berkongsi maklumat sahaja.

Senarai kedai baju murah di Shopee

1. Kedai baju murah di Shoppee > Ecah_shop2015

Kedai ni ada menjual berbagai baju, seluar dan lain2 lagi. Baju pun

Harga agak murah dalam rm20 ke bawah pun ada. So boleh lah tenggok2 kedai ni ya.

Senarai kedai baju murah di Shopee
Senarai kedai baju murah di Shopee

Tshirt Murah Harga BORONG size S – M – L – XL – 2XL – 3XL- 4XL – 5XL – 6XL- 7XL- 8XL

Tshirt Murah Harga BORONG size S - M - L - XL - 2XL - 3XL- 4XL - 5XL - 6XL- 7XL- 8XL
Tshirt Murah Harga BORONG

Penerangan Produk

💰PENJUAL TEMPATAN!!!
💰READY STOCK!!!
💰 POS SEGERA!!!
💰 HARGA SEJUK!!!
💰KUALITI TIP TOP!!!

T-shirt murah serendah RM2.50

Saiz
S = RM3.80
M = RM5.50
L=RM5.50
XL = RM5.50
2XL = RM7
3XL = RM10
4XL = RM10
5XL = RM10
6XL = RM11
7XL = RM13
8XL = RM13

KAIN COTTON SEJUK
WARNA DAN CORAK RANDOM
SAIZ BOLEH PILIH..

InsyaAllah design yang kami ada untuk semua lawa2.
📢 Anda boleh menyatakan dalam mesej untuk meminta warna terang atau gelap
📢 anda boleh menyatakan dalam mesej bahawa anda ingin mereka bentuk lelaki atau perempuan
📢98.8% REPEAT ORDER!!!!

SEMAK HARGA DI SHOPEE

2. kedai baju murah di Shopee > Jtshop

Selamat Datang Ke Jtshop
💟PENJUAL TEMPATAN
💟SHIP FROM MALAYSIA, KUALA TERENGGANU
💟PENGHANTARAN PANTAS
💟HANTAR DALAM MASA 24 JAM ( KECUALI CUTI UMUM)
Semua produk adalah READY STOCK, dihantar dari Kuala Terengganu.
Anda boleh membuat pesanan anda HARI INI (SEBELUM 12 PAGI), dan kami akan mengeposnya pada HARI SETERUSNYA (KECUALI CUTI UMUM)
Sebarang pertanyaan tentang semua produk, hanya inbox kami dan kami akan membalas anda secepat mungkin.
Terima kasih banyak2 🙏🏻

 kedai baju murah di Shopee > Jtshop
kedai baju murah di Shopee > Jtshop
Baju ini hanya dijual dengan harga rm1.99 sahaja. Murah bukan?????
Baju ini hanya dijual dengan harga rm1.99 sahaja. Murah bukan?????

Penerangan Produk

PENJUAL TEMPATAN ~
READY STOCK~
PENGHANTARAN CEPAT ~
HARGA CUN ~

BACA JUGA  6 JENIS BAJU MELAYU - JUAL MURAH BAJU LELAKI & WANITA

Baju Murah Murah untuk jalan jalan cari makan
~ Ada round neck ada collar ~ RANDOM SAJA
Baju Import dari TERUS Boh!!!
Baju Lelong Bawah RM5
Baju Rare Baju Bundle

100% COTTON SEDAP

*** Warna Rawak / Corak Rawak ***
Pelbagai Jenis sedak sedak belaka
BOLEH REMARK KAT MESEJ NAK DESIGN LAKI KE PEREMPUAN

ukuran dada
1) Saiz XS : 86cm – 90cm
2) Saiz S : 94cm – 96cm
3) Saiz M : 98cm – 100cm
4) Saiz L : 102cm – 106cm
5) Saiz XL : 108cm – 110cm
6) Saiz XXL : 114cm – 116cm
7) Saiz XXXL :120cm – 122cm
8) Saiz XXXXL :126CM-128CM

3. Kedai baju murah di Shopee > Top Labels Plastics Industries

Kedai baju murah di Shopee > Top Labels Plastics Industries
Kedai baju murah di Shopee > Top Labels Plastics Industries

Top Labels t-shirt borong murah, harga kilang, t-shirt lelaki murah, t-shirt lelaki, t-shirt cotton viral, lengan pendek

RM2.50 – RM10.99 SAHAJA

Penerangan Produk
❤️SAYANG, SILA BACA SEBELUM MEMBELI!!!
❤️KAMI ADALAH KILANG T-SHIRT NO.1 TERBESAR DI 🇲🇾!!!
❤️BEKALKAN >30,000 PCS SEBULAN KEPADA SEMUA PEMBORONG DI SHOPEE!!!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
T-Shirt Lengan Pendek
✔️ 100% COTTON
✔️ Ketebalan 160gsm+/170gsm+
✔️Saiz (S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL/6XL/7XL/8XL)
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
✅ Tekan 1 untuk dapatkan 1 helaian.
✅Pelanggan TIDAK BOLEH memilih Design/Brand/Corak/Warna (Design Bertukar Setiap Hari).
✅Hanya DIBENARKAN memilih saiz sahaja.
✅ Saiz BOLEH campur.
✅Reka bentuk rawak akan diberikan semasa tempahan.
✅ T-shirt dipotong kecil, dinasihatkan pilih 1 saiz lebih besar jika membeli untuk dipakai. Contoh: Pelanggan yang memakai saiz S hendaklah memilih saiz M untuk lebih keselesaan.
Kami mempunyai beberapa jenama T-Shirt bercetak, kadangkala saiz mungkin berbeza bergantung pada jenama dan bahan yang berbeza.
✅Kalau nak free shipping boleh guna shopee pay dan claim voucher penghantaran percuma dari shopee.

TIADA PAKSAAN UNTUK MEMBELI, JADILAH PEMBELI YANG BIJAK! NAK BAJU CANTIK BELI DI BUTIK

## UKUR PAKAIAN

Saiz Standard Malaysia

S Bahu/Bahu: 15INCH Dada/Pit to Pit: 18INCH Panjang/Labuh: 26INCH
M Bahu/Bahu: 16INCH Dada/Pit to Pit: 19INCH Panjang/Labuh: 27INCH
L Bahu/Bahu: 17INCH Dada/Pit to Pit: 20INCH Panjang/Labuh: 28INCH
XL Bahu/Bahu: 18INCH Dada/Pit to Pit: 21INCH Panjang/Labuh: 29INCH
XXL Bahu/Bahu: 19INCH Dada/Pit to Pit: 22INCH Labuh/Labuh: 30INCH
3XL Bahu/Bahu: 20INCH Dada/Pit to Pit: 23INCH Labuh/Labuh: 31INCH
4XL Bahu/Bahu: 21INCH Dada/Pit to Pit: 24INCH Labuh/Labuh: 32INCH
5XL Bahu/Bahu: 22INCH Dada/Pit to Pit: 25INCH Labuh/Labuh: 33INCH
6XL Bahu/Bahu: 23INCH Dada/Pit to Pit: 26INCH Labuh/Labuh: 34INCH
7XL Bahu/Bahu: 24INCH Dada/Pit to Pit: 27INCH Labuh/Labuh: 35INCH
8XL Bahu/Bahu: 25INCH Dada/Pit to Pit: 28INCH Labuh/Labuh: 36INCH

✅Saiz bergantung pada tagging baju, ukuran di atas adalah anggaran.
✅Sila ambil perhatian untuk saiz 3XL hingga 8XL, kami hendaklah mengeluarkan label jenama asal dengan tag saiz dan menggantikannya dengan tag saiz yang betul mengikut ukuran carta saiz yang disediakan.
✅Akan ada sisihan ukuran 1-3 Inci kerana ukuran manual, terutamanya dalam jenama dan bahan pakaian yang berbeza (1 inci = 2.54cm). Reka bentuk atau pengeluar yang berbeza akan mempunyai pemotongan yang berbeza, sila pilih saiz yang sesuai mengikut carta saiz.
✅Dari segi warna, mungkin ada sedikit perbezaan dari item sebenar kerana pencahayaan semasa penggambaran gambar atau paparan monitor/skrin.
✅・・Kami dialu-alukan kepada semua pembeli, walau bagaimanapun, jangan harapkan kualiti super bagus atau premium.
✅・・Corak/Design RANDOM/RAWAK mengikut stok yang kami ada. Gambar di atas adalah contoh stok yang kami ada.
✅ ✅PENAFIAN: Dengan membeli produk kami yang tidak berlesen atau tulen.

BACA JUGA>>>>SELUAR ADIDAS [6 SELUAR TRACK TIGA LINE ORIGINAL LELAKI DAN PEREMPUAN]

SEMAK HARGA DI SHOPEE