OPPO A78 5G: Mampu Miliki, Cun Melecun, Abang Tercemar

5/5 - (1 vote)



Untuk maklumat lanjut mengenai OPPO A78 5G: Lazada: Shopee: #OPPOA78_5G #Nilai5GTopGiler Media Sosial: Instagram TikTok Facebook Twitter

Gear Saya: Monitor PC: Pembesar suara: Kerusi Permainan: Kamera: Lensa 1: Lensa 2: Lensa 3: Fon kepala: Mikrofon: Jam tangan:

source

BACA JUGA  Saya Jumpa Phone RM270 Paling Berbaloi Dekat Shopee! - Tahan Lasak | Cip Snapdragon | 4GB RAM

48 thoughts on “OPPO A78 5G: Mampu Miliki, Cun Melecun, Abang Tercemar

  1. @najmijimmy6219

    Salam bang..kenapa Oppo A78 5g now Banyak iklan..Bila on music keluar iklan..sebelum nie Oppo R9s atau F5 tak ada pulak iklan

  2. @niknorizwani7774

    Bang kalau camera portrait yg blakang dia fokus untk muka je ke? Kalau guna untk benda lain mcm makanan ke xjadi ek??? Sbb sy try xjdi

  3. @arfiziamri2442

    haha baru terjebak amik dgn Maxis kontrak phone ni utk backup. okla sebab yg pntg 5g dan cas dia laju jugak 33watt. pasal chip tu paham2 jelah midrange kan,display pun ok je . thank u sebab racun ni bro Muaz πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  4. @TGFTTGFFGTTRUEFHROWHEF

    hanfon ni lepas 2 tahun price drop kaw kaw jadi RM450 je nnti lepas 3-5tahun RM350.
    aku pun baru angkat , utk hanfon backup. skrg hanfon 2-3 tahun mmg kena angkat baru mmg celaka pencipta telefon ni buat telefon tahan 2-3 tahun je skrg lps tu jadi sampah semua brand sama je.. kesian manusia yg pakai.. kena scam cara legal kapitalis….

  5. @bangjoko383

    Baru dpt free dari DiGi.. daftar family line untuk anak aku… Dgn tambahan rm 20 sebulan.
    Edit:
    Tak puas hati ngan screen TFT LCD jer… Sbb dah terbiasa pakai screen Super Amoled…

  6. @myrasyuha9216

    Baru amik dgn maxis smlm. Free je. Tp tulah, sy suka wide camera. Oppo a78 5G ni xda wide camera. Continue je la pakai vivo v23e hehe

  7. @gabchannel5488

    Sy msh setia dgn oppo F1s….alhamdulillah dah 5thn ok je xde masalah…yg masalah cuma hati aku nie je nk tuka phone baru tp bingung antara oppo or vivo…sbnr nya cari phone yg camera cantik utk vcπŸ™ˆ

Comments are closed.