Bolehkah Anda Memiliki Komputer Permainan Riba?

5/5 - (1 vote)

YouTube video


ASUS Malaysia tidak melepaskan peluang untuk memperkenalkan komputer riba dari siri TUF Gaming. Komputer riba TUF Gaming telah diperkenalkan dalam dua versi: FX505 dan FX705. ASUS Malaysia memasarkan komputer riba ini sebagai peranti permainan kelas pemula atau peringkat permulaan. #TUF #GAMING #ASUS

source

BACA JUGA  Harga Sama | Adakah lebih baik untuk memiliki komputer riba atau tablet Huawei Matepad 11 2023 dengan rasa PC??

35 thoughts on “Bolehkah Anda Memiliki Komputer Permainan Riba?

  1. Rm5899 ok lah tu…dengan spec dia..puas hati rasweyer..tapi naik ko beli set pc gaming..dalam 6k 5k

  2. Leptop makin canggih..
    HArga Getah pulak makin turun…
    Xdapat la aku nak ber gaming..
    Sial laa jai..

  3. Are you fucking serious bro? This is fucking 15.6 inch gaming laptop a.k.a FX505.ohmygawdddd…🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ not a 17.3inch bro. What are you doing?

  4. Waduh.. Ahaha ingt below 2k
    Sekali nah 😆 5k
    Terus telan air liur aku
    Tapi nice info bosskur 😎

  5. Bleh buat review utk mate 20 pro tk.dh lama dh nk tahu klau value for money ke tk fon tu sbb agak mahal lah.btw new subscriber😜✌️.

  6. Kenapa wiser tak letak link affiliate untuk pembelian? Kan boleh jana wang dengan cara tu.

  7. Hahaha… Kipas kuat tu sbb hypercool technology bos…. Huhu mesti bos bukan jenis main laptop…. Review kejap2 je… Huhu

  8. Pingback: Memanfaatkan Diskon Online Untuk Beli Barang Murah

Comments closed